Tiedustelut: 050 5642456 ristolahti@netikka.fi

Haetko viihtyisää ja siistiä mökkimajoitusta läheltä PowerParkia?

Mökit sijaitsevat Kauhavan Ylihärmässä ja Alahärmässä sekä Vöyrin Oravaisissa. Vuokrat alkaen kesällä ja talvella 95€/vrk.

Nyt on oikea aika varata vuoden 2024 Kesälomareissut:)

siirryt sivuille sisäkuvia, avaa uuden välilehden.
Herralan huvila, Ylihärmä; VARAA TÄSTÄ

Herralan huvilassa, Kauhavan Ylihärmässä on reilusti tilaa, sillä huvila tyylinen hirsimökki tarjoaa kahdellekkin perheelle majoituksen. Avara takkahuone kiertoilmatakalla luo tunnelmaa ja olohuoneessa voit syventyä monipuoliseen kirjavalikoimaan. Uusitut keittiö- ja pesutilat takaavat lomasi sujuvuuden. Suojaisa sisäpiha kuusiaidan ja rakennuksien ympäröimänä mahdollistaa mukavat puitteet lasten leikkeihin ja voit rauhoittua lomailuun. Huvila on ympärivuotisessa käytössä, vuodepaikat kolmella makuuhuoneella 6+2:lle henkilölle.

Lisäksi huvilan pihapiiristä löytyy erillinen hirsiaitta, jossa nukkumatilat 6:lle, vaikka perheen nuorimmille. Vastavalmistunut tunnelmallinen pihasauna on rakennettu aitan toiseen päätyyn ja vieressä vuokrattavissa oleva Kiramin kylpytynnyri. Huvipuisto Powerparkiin vain n. 15 min. ajomatka.

siirryt sivuille sisäkuvia, avaa uuden välilehden.
Mummonmökki, Oravainen; VARAA TÄSTÄ

Tämä idyllinen Mummonmökki löytyy luonnonkauniilta paikalta, Vöyrin Oravaisista. Merenranta on ihan lähellä, eli upealle uimarannalle vain 1,5 km. Mummonmökki on talviasuttava kaikilla mukavuuksilla 6:lle henkilölle, johon kuuluu oma perinteinen vanhanajan pihasauna. Tontin reunalta pääset kätevästi patikoimaan rauhaiselle metsäpolulle. Samalla reissulla täyttyvät marjasangot sekä sienikorit. Talvella sama reitti palvelee hiihtäjiä.

Hyvien liikenneyhteyksien varrelta, mökiltä huvipuisto PowerParkiin ajaa 25 minuutissa ja Vaasaan 30 minuutissa. Vuokrattavissa pihapiirissä puulämmitteinen kiramin Kylpytynnyri, josta voit nauttia kesät ja talvet. Grillikodassa valmistuu ruoka makusi mukaan.

Siirryt sivuille sisäkuvia, avaa uuden välilehden.
Vaarinmökki ja -sauna, Oravainen; VARAA TÄSTÄ

Hirsinen Vaarinmökki on kompakti kokonaisuus omalla puulämmitteisellä pihasaunalla. Mökissä ja saunassa yhdistyy toimivat tilat pienemmän perheen lomailuun Vöyrin Oravaisissa, lähellä merenrantaa. Mökkiin majoittuu 4:ä henkilöä ja yhdelle henkilölle löytyy lisävuode pihasaunan pukuhuoneesta. Lisäksi vuokrattavissa kylpytynnyri ja grillikodassa paistuu monenlaiset herkut. Huvipuisto PowerParkiin ajaa mökiltä 25 minuutissa.

Mahdollisuus vuokrata Oravaisissa molemmat mökit Mummon -ja Vaarinmökki, jolloin vuodepaikkojen määrä on yhteensä 10:lle henkilölle.

 

Siirryt sivuille sisäkuvia, avaa uuden välilehden.
Manun mökki, Ylihärmä; VARAA TÄSTÄ

Manun mökki on viihtyisä pyöröhirsimökki idyllisen maalaismaiseman keskellä, Kauhavan Ylihärmässä. Ja tietenkin kesän ykköskohteen huvipuisto powerparkin läheisyydessä, jonne matkaa vain 10 km.

Mökki on talvilämmin eli vuokrattavissa ympäri vuoden. Vuodepaikat Manun mökissä 4:lle, uudessa hirsisessä Maijan mökissä 4:lle ja pihasaunan takkahuoneessa 2:lle henkilölle. Tämä mökkikokonaisuus mahdollistaa isommankin perheen majoittumisen samaan pihapiiriin. Kolmen rakennuksen vuodepaikat tuovat samalla kaivattua yksitysyyttä nukkumiseen.

Mökin pihasaunan viereltä löytyy vuokrattavissa oleva kiramin kylpytynnyri, johon lomalla on rentouttavaa pulahtaa.

Siirryt sivuille sisäkuvia, avaa uuden välilehden.
Maijan mökki, Ylihärmä; VARAA TÄSTÄ

Maijan mökissä saat nukkua omassa rauhassa ilman ylimääräistä hälyä. Ja aamulla saat herätä valmiiseen aamupalapöytään, jos muut perheenjäsenet ovat sen kokanneet Manun mökissä:)

Olette lämpimästitervetulleita lomailemaan meille!

 

Tiedustelut ja varaukset: 050 5642456, sähköposti: ristolahti@netikka.fi